Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

 Σήμερα 22/1/2107 Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ είχε την χαρά να φιλοξενήσει τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Κορυδαλλού σε ενδοσχολικό Πρωτάθλημα.
  Συμμετείχαν επτά μαθητές του σχολείου που είχαν προηγούμενες εμπειρίες στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από κατασκηνώσεις, ξενοδοχειακούς χώρους κ.λ.π. ερασιτεχνικού επιπέδου.
  Ο κάθε μαθητής είχε την ευκαιρία να παίξει από 8 αγώνες(όμιλοι και play off).
Δεν έλειψε η αγωνία και οι ανατροπές στους αγώνες αυτούς. Χαρακτηριστικό είναι πως ο τελικός έληξε με σκορ 2-1 την στιγμή που το τελευταίο σετ πήγε στο 23-21!!!!
  Ενώ στη βαθμολογία μετά τον όμιλο στις θέσεις 3,4,5 είχαμε απόλυτη ισοβαθμία και χρειάστηκαν επιπλέον αγώνες μπαράζ για την διαβάθμιση.
  Η διοργάνωση ήταν υπό την επίβλεψη του καθηγητή του σχολείου και εφόρου του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ κ. Μιχαηλίδη Στέλιου και μόνο θετικά σχόλια απέσπασε από αθλητές και γονείς!
   Και αυτή η δράση αποτελεί συνέχεια του ανοίγματος στην τοπική κοινωνία που επιχειρεί από την αρχή της φετινής σεζόν ο σύλλογος μας.
   Για την ιστορία να αναφέρουμε την πρώτη τετράδα με την σειρά της κατάταξης.
 Πρώτος ο Καλύκας Βασίλης, στην δεύτερη θέση ο Βλαχάκης Δημήτρης, τρίτος ο Ψαρρός Γιώργος και τέταρτος ο Χερουβής Γρηγόρης. Τις άλλες θέσεις κατέλαβαν οι Αραμπατζής Κωνσταντίνος, Μαρκόπουλος Χριστόφορος και Μπούκας Διονύσης.
   Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους.
  Στους μαθητές θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και μετάλλια στην σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου.
   Ευχή και επιδίωξή μας να καθιερωθεί το τουρνουά και να επαναληφθεί τέτοια εποχή και του χρόνου.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου