Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2016. ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ!

   Έτος εξελίξεων για την ομάδα μας το 2016!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όπως κάνουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή!
 Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για την ανδρική ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που για μία ακόμα φορά πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας!
 Με διαδοχικές νίκες τον Ιανουάριο βρίσκεται σταθερά πρώτος στην βαθμολογία μπροστά από τον μεγάλο αντίπαλό του τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην προσπάθεια για την κατάληψη της πρώτης θέσης!
  Ταυτόχρονα η γυναικεία μας ομάδα παραμένει αήττητη στο Πρωτάθλημα της Α Αττικής Γυναικών στην προσπάθειά της να ανέβει στην Β Εθνική!
  Τον ίδιο μήνα βραβεύεται από την Ομοσπονδία η ανδρική ομάδα μας αλλά και ο πρόεδρός μας Γιώργος Χαλκίδης για την προσφορά του στον αθλητισμό σε μία γιορτή που έγινε στο αμφιθέατρο της Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι.
  Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες μας και το Φεβρουάριο.
 Το Μάρτιο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών οι διακεκριμένοι αθλητές μας Μιχαηλίδης Ηλίας και Βρεττάκος Σταύρος έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις και μπήκαν στους 16 καλύτερους στο ατομικό, ενώ και στο διπλό άγγιξαν το μετάλλιο αφού στην προημιτελική φάση έχασαν οριακά με 2-3 και κατετάγησαν στην πέμπτη Πανελλήνια θέση!
  Τον ίδιο μήνα χάσαμε από τον ΗΡΑΚΛΗ στον δεύτερο γύρο με σκορ 4-2 και σε πολλαπλή ισοβαθμία η ομάδα μας κατετάγη στην δεύτερη θέση αφού υστέρησε για δύο σετ!!! Αυτό σήμαινε την είσοδό μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα μπαράζ ανόδου για Α1!
   Αρχές Απριλίου έγιναν τα μπαράζ όπου η ομάδα μας τελείως οριακά δεν τα κατάφερε! Ατυχία, άγχος αλλά και διαιτησία έπαιξαν κακό παιχνίδι στην ομάδα μας που πήρε πάλι την τρίτη θέση ανάμεσα σε 4 ομάδες!(Οι δύο πρώτες κέρδισαν την συμμετοχή τους στην Α1).
  Τον Απρίλιο έγινε και η μεγάλη λαχειοφόρος αγορά που διοργάνωσε για πρώτη φορά η ομάδα μας.
 Η κλήρωση είχε στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας και είχε μεγάλη επιτυχία. Για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε τους δωροθέτες μας και τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε και πήρε συμμετοχές στην κλήρωση!
  Ταυτόχρονα η γυναικεία μας ομάδα αήττητη τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της στην Α Αττικής και στην συνέχεια σε αγώνες μπαράζ πήρε την πρώτη θέση και την άνοδο στην Β Εθνική Αττικής!
  Αρχές Μαίου η ομάδα μας αποφασίζει πως θα ενισχυθεί ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες ανόδου για την επόμενη σεζόν και πρώτη επιλογή μας ήταν ο τέως διεθνής Ντανιέλ Τσιόκας με 3 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος!!!
 Ο Ντανιέλ δέχεται την πρότασή μας και έτσι πετύχαμε μια ιστορική μεταγραφή για το τμήμα μας!
 Προφανώς είναι ο μεγαλύτερος σε αξία παίκτης που έχει αγωνιστεί στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!
Στόχος της ομάδας  είναι εκ νέου η άνοδος στην Α1 την επόμενη σεζόν. Ενθουσιασμός από τους Μιχαηλίδη Ηλία και Βρεττάκο Σταύρο που θα έχουν κοινές προσπάθειες με τον Τσιόκα!
  Τον Μάιο ξεκίνησαν και τα 3 προπονητικά σεμινάρια της Ομοσπονδίας στα οποία συμμετείχαν οι αθλητές μας Βρεττάκος και Μιχαηλίδης.΄
   Αρχές Ιουνίου το τμήμα μας βοήθησε με το υλικό αλλά και το έμψυχο δυναμικό του για μία ακόμα φορά να γίνουν οι αγώνες των δημοτικών σχολείων του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη που έχουν πρόγραμμα πινγκ-πονγκ, με υπεύθυνη την διακεκριμένη αθλήτρια Γεωργοπούλου Όλγα. Συμμετείχαν γύρω στα 60 παιδιά που όπως όλα έδειξαν το καταευχαριστήθηκαν!!!
  Η ίδια ήταν υπεύθυνη και για τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης του δήμου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που έγιναν στις εγκαταστάσεις μας.
  Ο Ιούνιος είναι ο μήνας σημαντικών αποφάσεων που φιλοδοξούν να δώσουν οριστική λύση σε  εσωτερικά προβλήματα και νέα προοπτική στο τμήμα.
 Έτσι και έγινε!
   Αλλαγή σελίδας με την μη ανανέωση της σύμβασης της έως τότε προπονήτριας κας Λάουρα Νικουλάε . Αναμενόμενη η έξοδος από τα τμήματά μας και όσων ταυτίστηκαν με πρόσωπα και καταστάσεις που εμείς τις θεωρούμε επιεικώς δυσάρεστες.
  Τον δρόμο της εξόδου επέλεξε η γυναικεία μας ομάδα όπως ήταν αναμενόμενο και πλέον οι αθλήτριες που την συνέθεσαν αποτελούν οριστικά παρελθόν για το τμήμα μας.
  Ο σύλλογος εμπιστεύεται τους αθλητές - σημαίες της ομάδας μας, Βρεττάκο Σταύρο και Μιχαηλίδη Ηλία που παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν διανύσει πλέον της δεκαετίας με το αστέρι του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στη φανέλα, για να εκτελέσουν χρέη προπονητή, ανοίγοντας νέες προοπτικές για το τμήμα μας!
  Ο νέος ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ αποφασίστηκε να χτιστεί σε νέες υγιείς βάσεις με το όποιο κόστος. Αυτό ήταν το στοίχημα που έβαλε το τμήμα την ώρα των αποφάσεων και κάθε μέρα που περνάει μας πείθει πως και αυτός ο υψηλός στόχος με την προσπάθεια όλων μας κατακτιέται.
  ¨Ήδη τον Αύγουστο αναλαμβάνουν πρωτοβουλία στην τοπική κοινωνία για την προώθηση του αγαπημένου μας αθλήματος! Πλήθος μικρών και μεγάλων συμμετέχει χωρίς οικονομικό κόστος σε τουρνουά για αρχάριους και πραγματικά πέρασε μία βδομάδα που έδωσε μόνο ικανοποίηση σε οργανωτές και αθλούμενους.
   Τον Σεπτέμβρη, αλλά και τους μήνες που ακολουθούν το νέο ήθος και ύφος παίρνει σάρκα και οστά. Πλήρης η αναδιάρθρωση των ακαδημιών μας, νέο αίμα, ενθουσιασμός, μεγάλη συμμετοχή. Ο νέος ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ μπήκε ξανά στις ράγες, πλέον πάμε σε σταθερή τροχιά!
  Θεωρούμε ότι οι ακαδημίες μας είναι το μέλλον μας και αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή.
   Τον Σεπτέμβρη έρχεται και πρόταση συνεργασίας στον Μιχαηλίδη Ηλία για να συμμετέχει στο Κυπριακό Πρωτάθλημα με την ομάδα του Κ.Ν.ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ στην Α1 κατηγορία, η οποία φυσικά έγινε αποδεκτή απο τον αθλητή μας. Να πούμε ότι ήδη στους αγώνες που συμμετείχε είχε 9 νίκες συνολικά.
  Επιστροφή στο Ελληνικό Πρωτάθλημα της Α2 που ξεκίνησε τον Οκτώβρη και ήδη μέχρι το τέλος του έτους η ομάδα μας έχει χάσει μόνο από τον Παναθηναικό και είναι στην δεύτερη θέση, έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1.
   Ενδιάμεσα τον Νοέμβριο, Βρεττάκος και Μιχαηλίδης πήραν εύκολες προκρίσεις για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει το 2017.
   Στα ευχάριστα είναι και ότι ήδη φαίνεται εξαιρετικά πιθανή η επανεμφάνιση της γυναικείας μας ομάδας στα Πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α καθώς και ομάδας ανεξαρτήτων και βετεράνων στο Πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ!
  ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ!!!
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!


 




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου