Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΣΙΟΚΑΣ

  Τεράστια μεταγραφική επιτυχία ιστορικών διαστάσεων για το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ η απόκτηση για ένα χρόνο του Ντανιέλ Τσιόκα!
  Προφανώς ο Ντανιέλ είναι ο καλύτερος παίκτης που θα έχει φορέσει την φανέλα του συλλόγου μας!
   Θα επιχειρήσουμε να παραθέσουμε ένα σύντομο βιογραφικό του εξαιρετικού αθλητή μας!
 Ο Ντανιέλ Τσιόκας που έχει αμυντικό στυλ παιχνιδιού γεννήθηκε την 19 Ιουνίου του 1971 στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας. (Με την τοπική ομάδα την οποία ο ίδιος ίδρυσε, φέτος κατέκτησε την 3η θέση στην Α1 Ρουμανίας!!)
 Ως μέλος της εθνικής μας επί σειρά ετών, έπαιξε σε Ολυμπιακούς αγώνες μαζί με τον Καλίν το 1996 στην Ατλάντα στο ατομικό ανδρών και αυτές ήταν οι πρώτες συμμετοχές που είχε η Ελλάδα σε Ολυμπιακούς αγώνες στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης!!!
 Και οι δύο μαζί έπαιξαν μετά από τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνει όπου ο Ντανιέλ έφτασε στο γύρο των 64. Μαζί με τον Καλίν έπαιξαν και στο αγώνισμα του διπλού όπου πέρασαν με επιτυχία τον πρώτο γύρο.
  Τις συμμετοχές του σε Ολυμπιακούς αγώνες έκλεισε το 2008 στο Πεκίνο στο άθλημα του ομαδικού μαζί με τους Καλλίνικο Κρεάνκα και Παναγιώτη Γκιώνη.
  Ο αθλητής μας έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Πορτογαλίας της Γαλλίας της Ολλανδίας της Ιταλίας και της Αγγλίας!
  Τον Ιούλιο του 2009 έφτασε στο Νο 121 του Παγκόσμιου Πίνακα Αξιολόγησης.
  Πρωταθλητής Εφήβων Ευρώπης το 1987(!!!!!) και 6η Παγκόσμια θέση με την Εθνική Ανδρών το 1997!
 Επί μακρόν βρέθηκε στο Νο1 στον Ελληνικό Πίνακα Αξιολόγησης!!
 Τη σεζόν 1994-1995 ήταν Πρωταθλητής Ελλάδος στο ατομικό Ανδρών.
  Πρωταθλητής Ελλάδος στο Διασσυλογικό Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας τη σεζόν 2013-2014 με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
 
  Πέρσι έπαιξε με την φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Α2 και κέρδισε φυσικά κέρδισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία(μετά από πολλαπλή ισοβαθμία με τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!)
  Για να ευλογήσουμε και τα γένια μας να πούμε ότι πέρσι ο αθλητής μας Ηλίας Μιχαηλίδης τον δυσκόλεψε στον ένα από τους δύο αγώνες που βρέθηκαν αντιμέτωποι(Νίκησε ο Ντανιέλ με 3-2 ενώ ο Μιχαηλίδης είχε προηγηθεί με 0-2)
ενώ ο Μιχαηλίδης με συμπαίκτη τον Κούνουπα στον πρώτο γύρο της Α2 έκαναν ιστορική νίκη στο διπλό απέναντι στους Τσιόκα, Σγουρομάλλη με 3-2 ενώ οι αθλητές μας είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2 και 3-8 στο επόμενο σετ!!!

   Χρειάστηκε αρκετός χρόνος να ξεκαθαρίσει η  ανδρική ομάδα μας ποιος θα είναι ο στόχος της την επόμενη σεζόν. Πέρασαμε από αρκετά σενάρια μέχρι να αποφασιστεί τελικά πως στόχος μας θα είναι εκ νέου, η άνοδος στην Α1 κατηγορία. Να θυμίσουμε ότι ατυχείς συγκυρίες μας στέρησαν αυτή τη διάκριση από φέτος.
  Πρώτη μας σκέψη(Μάιο μήνα) ήταν να μιλήσουμε με τον Τσιόκα.
Απίστευτο ότι διαπιστώσαμε άμεσα πολλά κοινά στον τρόπο σκέψης μας και ότι η πρόθεσή του να βοηθήσει την ομάδα μας στην προσπάθειά της, δεν ήταν αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων.
  Εν μέσω εξαιρετικού κλίματος επικοινωνίας δώσαμε τα χέρια και θα έχουμε την χαρά να τον δούμε να αγωνίζεται με την κυανοκίτρινη φανέλα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!!!
  Πήραμε αβίαστα και την υπόσχεσή του να έρχεται στο Σύλλογο όποτε μπορεί ώστε να κάνει προπόνηση και με τους αθλητές του συλλόγου μας (Βρεττάκο Σταύρο και Μιχαηλίδη Ηλία) αλλά και με τις ακαδημίες μας εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, για να διδάξει παιχνίδι απέναντι σε άμυνα!!!
  Με την εμπειρία του θα έχει αυτοδίκαια και την ευθύνη του κοουτσαρίσματος της ανδρικής ομάδας(Να πούμε ότι την τελευταία δεκαετία, μετά τον προπονητή μας τον αείμνηστο κυρ Γιάννη Πασχαλίδη, η ομάδα μας στα διασυλλογικά Πρωταθλήματα είχε κοουτσάρισμα  λιγότερες φορές από τα δάκτυλα του ενός χεριού!!!).
 
  Ιστορικά όσοι έπαιξαν στην ανδρική μας ομάδα όλα αυτά τα χρόνια τίμησαν την φανέλα, υπήρχε εξαιρετικό κλίμα και είμασταν ομάδα στη κυριολεξία, ανεξάρτητα από αποτελέσματα!

  Η μεταγραφή του Ντανιέλ στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έγινε με ενθουσιασμό δεκτή όχι μόνο από το στενό πλαίσιο του τμήματος μας αλλά και από την διοίκηση που στηρίζει τις επιλογές μας.(Πέσανε πανηγυρικά τηλέφωνα από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου μας Αντώνη Πιτίδη κατά την υπογραφή της υποσχετικής από τον Σύλλογο. Μου φαίνεται ότι και αυτόν τον έχει παρασύρει η τρέλα που μας δέρνει! Πορώθηκε πέρσι στα μπαράζ όπου δεν έχασε ούτε πόντο από τους αγώνες που παίξαμε!!!)

  Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Ντανιέλ του ευχόμαστε καλά παιχνίδια και στο τέλος της αθλητικής περιόδου να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία.

   Μετά την δημοσιοποίηση του πρακτικού των μεταγραφών θα επανέλθουμε με αναλύσεις και εκτιμήσεις.



 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου