Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

   Η πρώτη ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ συμετείχε στον 1ο στη Γ Κατηγορία ΑΤΙΚΗΣ στην οποία από την ίδρυση της τοποθετήθηκε. Κατετάγη όγδοη ανάμεσα στις 12 ομάδες που συμμετείχαν( Οι δύο τελευταίες υποβιβάστηκαν).
  Πρόσωπο της ομάδας ήταν ο Παντελίδης(Φετινή μεταγραφή) που με 28 νίκες και μόνο 4 ήττες έσωσε την ομάδα από τον υποβιβασμό. Στην ομάδα μας έπαιξαν και ο Χελβατζιάν(11 νίκες και 20 ήττες) καθώς και ο Γλαβάς(6 νίκες και 23 ήττες).
  Στην τέταρτη κατηγορία Αττικής στο 2ο όμιλο χωρίς αγωνιστική νίκη τελείωσε τις υποχρεώσεις της ο Γ.Ν.Ο.ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2 ανάμεσα σε 12 ομάδες.
  Καλύτερα ο Γ.Ν.Ο.ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 3 που στον 3ο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας ΑΤΙΙΚΗΣ κατέλαβε την 8η θέση ανάμεσα σε 13 ομάδες.(Η έβδομη θέση έδινε την δυνατότητα να συμμετέχει η ομάδα σε μπαράζ ανόδου).
   Η Τρωαδίτη που συμμετείχε στη τελική φάση των κορασίδων των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων που έγινε στη Κοζάνη κατετάγη στην τελευταία 16η θέση, ενώ η Γαλιάτσου Ελένη στην κατηγορία των παγκορασίδων κατετάγη 9η ανάμεσα σε 10 αθλήτριες.
  Πρόωρος αποκλεισμός για τις Τρωαδίτη Ευαγγελία και Κοντονικολή Χρυσάνθη στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στη Φλώρινα αφού κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα των ομίλων στους οποίους συμμετείχαν. Ήττα και στο πρώτο αγώνα τους στο διπλό στον οποίο έγινε μάχη και οι αθλήτριες μας γνώρισαν οριακή ήττα με 2-3!

  Αποκλεισμός απο την τελική φάση των παγκορασίδων και των παμπαίδων μας, ίσως κάτι παραπάνω περιμέναμε απο τις παγκορασίδες μας, δύο από τις οποίες αποκλείστηκαν στα νοκ αουτ ματς! Δε πειράζει, με λίγη προσοχή είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουν την επόμενη αθλητική σεζόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου