Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ! ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ!!!!!

  Εξαιρετικές εμφανίσεις σήμερα Σαββάτο 19/3/2016 από τους αθλητές μας Βρεττάκο Σταύρο(Νο 49) και Μιχαηλίδη Ηλία(Νο 31) στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών όπου συμμετείχαν 33 αθλητές από όλη την Ελλάδα!
  Έκαναν νίκες απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες και υψηλότερα αξιολογημένους σε κάποιες περιπτώσεις κερδίζοντας χειροκροτήματα  και θαυμασμό από το κοινό που τους παρακολούθησε.
  Ας πάρουμε τα παιχνίδια με την σειρά!
 Στον όμιλο ο Βρεττάκος κληρώθηκε με Λαγογιάννη(Νο 2) και Νταλιάνη(Νο 34). Έχασε φυσιολογικά από τον Λαγογιάννη αλλά επικράτησε κατά κράτος απέναντι στον Νταλιάνη κάνοντας σχετικά εύκολα το 3-0!!! σπάζοντας το φαβορί! Έτσι πήρε την δεύτερη προνομιούχo θέση του ομίλου και την πρόκριση στους 22 από όλους τους ομίλους.
  Η κλήρωση γλυκόπικρη στην συνέχεια για τον Σταύρο αφού με Bye πέρασε χωρίς αγώνα στους 16 αλλά στην συνέχεια θα αντιμετώπιζε το Νο 1 της διοργάνωσης τον Παπαγεωργίου.
  Χρειάστηκε ο "Πάπα" να ανεβάσει ρυθμό για να κερδίσει τον Σταύρο με 3-0! Πολύ καλή η εμφάνιση του αθλητή μας που κατάφερε και στα τρία σετ να πάρει ένα μικρό προβάδισμα!
 
  Ο Ηλίας στον όμιλο κληρώθηκε με τους Παπαδημητρίου(Νο 6) και Καλαιτζή(Νο 61)!
 Εύκολα έχασε από τον Παπαδημητρίου με 3-0, εύκολα κέρδισε τον Καλαιτζή με 3-0.
  Και ο Ηλίας πήρε την δεύτερη θέση του ομίλου και στην συνέχεια η κλήρωση τον έβγαλε αντίπαλο με τον Αντωνιάδη Βασίλη(Νο 36) που φέτος ήταν ο κακός δαίμονας της ομάδας μας... με 4 ατομικές νίκες στην Α2 εκ των οποίων η μία ήταν απέναντι στον Ηλία στην μοναδική εως τώρα ήττα της ομάδας μας στην Α2!!!
  Ο Ηλίας έδειξε αποφασισμένος για την νίκη έπαιξε με συγκεκριμένη στρατηγική και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 η συνέχεια ήταν μονόλογος για τον αθλητή μας ο οποίος επικράτησε με 3-1 σχετικά εύκολα. Οπότε και αυτός μπήκε στους 16!!!
  Ότι η ομάδα μας είχε δύο παίκτες στην φάση των 16 του ατομικού του Π.Π. μας γεμίζει με ικανοποίηση.
  Για την πρόκριση για την οκτάδα ο Ηλίας θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον αμυντικό Αγγελάκη Κωνσταντίνο(Νο 14), φίλο, συμπαίκτη του Ηλία επανειλημμένα σε Πανευρωπαικούς Αγώνες Παίδων και Εφήβων και ενεργό μέλος πλέον της Εθνικής Ανδρών.
 Χωρίς άγχος ο Ηλίας αφού το αδιαφιλονίκητο φαβορί ήταν ο Αγγελάκης!
 Αυτό τον βοήθησε να βγάλει ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός έφτασε πολύ κοντά στην νίκη αφού έφτασε το σκορ στο 2-2 στα σετ και 6-4 μπροστά ο Ηλίας στο κόντρα σετ, αλλά κάπου εκεί λύγισε ο αθλητής μας αφού μειονεκτούσε σε εμπειρία διαχείρησης αυτού του επιπέδου αγώνων. Κέρδισε όμως το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας και έδειξε ότι παραμένει ανταγωνιστικός απέναντι σε πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι!

    Τα καλά για την ομάδα μας όμως δεν σταμάτησαν εκεί!!
 Στο αγώνισμα του διπλού Ανδρών στην φάση από τους 16 για την είσοδο στην οκτάδα οι αθλητές μας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Στράτο Δαμιάνη(Νο 23) και Ζώνιο Πάρη(Νο 33) με φαβορί τους αντιπάλους μας.  Δε μασάνε από τέτοια οι παίκτες μας και μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκαν δύο φορές με 1-0 και 2-1. Οι αντίπαλοί μας ισοφάρησαν σε 1-1 και 2-2 παιρνοντας και τα δύο σετ με 11-9! Στο κόντρα σετ έγινε χαμός με τους αθλητές μας να παίρνουν μικρή διαφορά 1 ή 2 πόντων το παιχνίδι πήγε στο 9-9 και αυτή την φορά τους οι επόμενοι δύο πόντοι ήταν για τους αθλητές μας και σημείωσαν μεγάλη νίκη απέναντι σε δύο αθλητές που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Α1 κατηγορία!
  Η συνέχεια στο διπλό Ανδρών θα δοθεί αύριο στις 10.00 στο ΣΕΦ αφού θα βρεθούμε πλέον αντίπαλοι με τους Μάκρα Λευτέρη(Νο 15) και Μαλινάκη Αντώνη(Νο 18) παλεύοντας για είσοδο στην τετράδα και για μετάλλιο!(Εύκολο να το λέει κανείς, εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να το κάνει).
    Ανεξάρτητα από την εξέλιξη του αυριανού αγώνα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που έδωσαν απαντήσεις μέσα στο αγωνιστικό τερέν προς διάφορες κατευθύνσεις...

Από το site της Ομοσπονδίας αντιγράφουμε
Στα νοκ άουτ των ανδρών μπορεί να σταθεί κάποιος στις πολύ δύσκολες νίκες του Γ. Κωνσταντινόπουλου επί του Αντωνιάδη με 3-2 σετ, όπως και του «αμυντικού» Αγγελάκη απέναντι στον Μιχαηλίδη με το ίδιο σκορ
Στα διπλά έγιναν στον 1ο γύρο πολύ αμφίρροπα ματς, που κρίθηκαν στο τέλος. Ο Μάκρας και ο Μαλινάκης έκαμψαν με 3-2 σετ τους Γιώργο Νταλιάνη/Γιώργο Παντερή (Α.Ο. Πεύκης). Οι Ηλίας Μιχαηλίδης/Σταύρος Βρεττάκος λύγισαν με το ίδιο σκορ τους Στράτο Δαμιανή/Πάρι Ζώνιο (Άρης Βούλας).

    Να πούμε ότι έκλεισε οριστικά και ο κατάλογος δώρων που θα δωθούν στην μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Μεγάλη Δευτέρα στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις σε ώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.
   Η διάθεση των λαχνών έχει αρχίσει και θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά η συμμετοχή σας στην προσπάθεια που γίνεται.

Θα κληρωθούν δεκάδες δώρα συνολικής αξίας άνω των 1000 ευρώ χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά φίλων του συλλόγου μας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα!!!

 1)  Ένα σετ σεντόνια Guy Laroche Interni Line 230x260
     Δύο σεντόνια pierre cardin MISSO RAF + 2MΞ 100% βαμβάκι 240χ260
 2) Κινητό L.G. G4c
 3) Destinator MLS Talk and Drive
 4) Ριχτάρια Guy Laroche Lunar Mocca για διθέσιο και τριθέσιο καναπέ
 5) Ένα ανδρικό ρολόι CASIO
 6) Ένα γυναικείο ρολόι CASIO
 7) Συλλεκτικές πετσέτες Γκιώνης (2 τεμάχια) και Κρεάνκα (2 τεμάχια)
     και 2 σακίδια μέσης Tibhar από τον χορηγό της ομάδας μας gpsports του Πετρόχειλου Γιώργου.
 8) Φωτογραφικό - Κινηματογραφικό τρίποδο
 9) Επιτραπέζιο τρίποδο
 10)  Ένα σετ φακών για κινητά smartphone
 11) 10 σακίδια πλάτης
 12) Ένα καλάθι με προιόντα από το  "Συν Άλλοις"
 13) Ένα διακοσμητικό δώρο γυναικείο
 14) Ένα διακοσμητικό δώρο σπιτιού
 15) 5 προιόντα της Tupperware
 16) Δύο μηνιαίες συνδρομές στα προπονητικά τμήματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ
 17) Μία ζακέτα φούτερ small και μία extra small. Δύο παιδικές φόρμες Νο10 και Νο 12 όλα με το σήμα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ.

   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου