Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Κρίνεται η κορυφή στην Α2 Ανδρών!

   Του Ηλία Μιχαηλίδη  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ sportsland.gr
Η τελευταία στροφή της Α2 Ανδρών κρύβει πολλές ματσάρες. Το Αρης Νικαίας – Ηρακλής κλέβει την παράσταση και ο «αντικειμενικός» μας αναλυτής θα σας μιλήσει τόσο γι αυτό το ματς, όσο και για τα υπόλοιπα της κατηγορίας. Ο Ηλίας Μιχαηλίδης, πήρε χαρτί και στυλό, πήρε και την μαγική του μπάλα και έκανε τις προβλέψεις του!!!
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1
Το μεγάλο παιχνίδι στην τελευταία στροφή της Α2 είναι ανάμεσα στις πρωτοπόρες ομάδες της κατηγορίας. Τεράστιο ενδιαφέρον θα έχει καθώς θα κριθεί ποιος θα πάρει το εισιτήριο για την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Στο πρώτο παιχνίδι αφού έγινε τελικά η έκπληξη θα την τιμήσουμε και τώρα και θα την προτείνουμε. Καθοριστική σημασία θα έχει η εικόνα του Σγουρομάλλη που στον πρώτο γύρο είχε κάνει 3 ήττες.

ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
Ο Άρης λογικά θα πάρει την νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Α1.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1
Οι αθλητές του Άρη πιθανόν να πάρουν μία εύκολη νίκη και να κλείσουν ιδανικά την σεζόν.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ httf.gr
 Στην Α2 των ανδρών βρίσκεται μπροστά ο Άρης Νικαίας και είναι φαβορί για την πρωτιά, που χαρίζει και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Αύριο το πρωί (10:00) αντιμετωπίζει σε καθοριστικό αγώνα τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται έναν βαθμό πίσω. Αβαντάζ για τον Άρη είναι ότι έχει νικήσει τους Βορειοελλαδίτες με 4-2 στον 1ο γύρο. 
Στην Α2 των ανδρών κρίνεται η πρωτιά μεταξύ του Άρη Νικαίας και του Ηρακλή. Η ομάδα της Νίκαιας θα στηριχτεί στους Ηλία Μιχαηλίδη, Σταύρο Βρεττάκο και Παναγιώτη Κούνουπα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν στη βασική τριάδα τους Ντανιέλ Τσιόκα, Παναγιώτη Πετρή και Μανώλη Σγουρομάλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου