Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2015

    Μία πολύ καλή χρονιά πέρασε για τα χρώματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στο τμήμα της Επιτραπέζιας Αντισφίρισης και θα θυμίσουμε τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα.
   Ξεκίνημα με 3 νίκες για την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Ανδρών τον Ιανουάριο! Μετά από λίγες μέρες μας έφερε πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος!
 Τον Φεβρουάριο η ανδρική μας ομάδα με 1 νίκη και 2 ήττες παρέμεινε στο κυνήγι της τρίτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ της Α2! Τον ίδιο μήνα είχαμε και την πρόκριση της Τρωαδίτη Ευαγγελίας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Κορασίδων!
  Τον Μάρτιο με 3 νίκες η ανδρική ομάδα μας πάει για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες στα μπαράζ ανόδου της Α1 κατηγορίες καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση του Πρωταθλήματος. 
 Προς το τέλος του ίδιου μήνα έγιναν τα μπαράζ και η ομάδα μας κατατάχτηκε τρίτη ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες και έχασε το τρένο της ανόδου οριακά! Σε αυτούς τους αγώνες όμως είχαμε την δυνατότητα να διαπιστώσουμε ότι δεν μας χωρίζει και τόσο μεγάλη απόσταση από την μεγάλη κατηγορία...
  Στο τέλος της σεζόν ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος μας ανακοινώνει την απόφασή του να συνεχίσει στα Ταταύλα και εμείς βάζοντας στόχο την άνοδο στην Α1 κατηγορία(!!!) αποκτήσαμε τον έμπειρο Παναγιώτη Κούνουπα ο οποίος μαζί με τους Μιχαηλίδη Ηλία και Σταύρο Βρεττάκο θα σχημάτιζαν μία ισχυρή τριάδα.
  Τον Σεπτέμβρη η ομάδα αυτή ξεκίνησε με δύο νίκες και σε αυτό το αγωνιστικό διήμερο ο Βρεττάκος Σταύρος αναδυκνείεται πολυτιμότερος παίκτης του αγωνιστικού διημέρου μετά από ψηφοφορία.
   Τον ίδιο μήνα η ψυχή του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ο Γιάννης Κασιούρης χάνει την συζυγό του μετά απο άνιση μάχη με την επάρατη νόσο...
 Ταυτόχρονα παραφωνίες και τραγελαφικές καταστάσεις δημιουργούσαν ένα σουρεαλιστικό σκηνικό.. (Με την αμέριστη βοήθεια της διοίκησης τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν τον δρόμο τους)
 Τον Οκτώβρη συμβαίνει και το αδιανόητο, ο Γιάννης χάνει σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα χάνει την κόρη του Κατερίνα και ο σύλλογος περνάει οδυνηρές στιγμές.
  Οι αθλητές μας μέσα σε αυτό το κλίμα στο τέλος του μήνα κάνουν 2 νίκες και 1 ήττα σαφώς επηρεασμένοι.
  Στο Διοικητικό συμβούλιο του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ οι Βρεττάκος Γιώργος και Μιχαηλίδης Στέλιοσ μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών του συλλόγου.
 Τον Νοέμβριο έγινε η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των ανδρών και οι Σταύρος Βρεττάκος και Μιχαηλίδης Ηλίας παίρνουν σπουδαίες προκρίσεις και θα βρεθούν μέσα στο 2016 στους 38 αθλητές από όλη την Ελλάδα στην τελική φάση με παρουσία και στο διπλό ανδρών.
 Τον Δεκέμβριο είχαμε τον αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που με το ρόστερ του φαντάζει ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση της Α2 κατηγορίας! Τον αγώνα αυτόν τον είδαν οι αθλητές μας σαν πρόκληση! Και τα κατάφεραν! Πήραν το ρόπαλο από τον Ηρακλή κερδίζοντάς τον με σκορ 4-2 και με άλλες δύο νίκες ακόμα κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη θέση της Α2 κατηγορίας στο τέλος του 1ου γύρου! Ταυτόχρονα ο Βρεττάκος Σταύρος αναδυκνείεται για δεύτερη φορά πολυτιμότερος παίκτης του αγωνιστικού διημέρου!!!
  Υπάρχει πολύ δουλειά για τους αθλητές μας για να πανηγυρίσουν την άνοδο. Θα δείξει το 2016..
  Τα κορίτσια μας που αγωνίζονται στον πρώτο όμιλο της Α Αττικής κατάφεραν να είναι στην πρώτη θέση χωρίς ήττα στην προσπάθειά τους για άνοδο στην Β Εθνική Αττικής!
   Το 2015 φεύγει δίνοντάς μας μεγάλες χαρές αλλά και απίστευτες πίκρες.
Συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες που τίμησαν την φανέλα. 
Ευχόμαστε το 2016 να είναι ακόμα καλύτερο και υγεία για όλο τον κόσμο!!!

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου