Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

 Νέα σημαντική επιτυχία για τα χρώματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ από τους αθλητές μας. Σήμερα μετά το τέλος των αγώνων της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Ανδρών η ομάδα μας ευτύχησε να έχει δύο αθλητές που θα παίξουν στην τελική φάση. Στην τελική φάση θα είναι συνολικά 38 αθλητές και ανάμεσα τους θα είναι ο Σταύρος Βρεττάκος και ο Ηλίας Μιχαηλίδης.
 Οι παραπάνω αθλητές μας μαζί με τον Παναγιώτη Κούνουπα πήραν εύκολα τις πρωτιές στον όμιλο που συμμετείχαν και πήραν το εισητήριο για τα σημερινά νοκ άουτ. Ο Κούνουπας αποκλείστηκε απο τον Δαμίανη Ιωάννη με 3-1, ο Μιχαηλίδης είχε καλή κλήρωση και απέκλεισε εύκολα τον Ράπτη με 3-0.
   Ο Βρεττάκος(Νο 58 στην Ranking list) που σε αυτή την φάση δεν ήταν στα φαβορί κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Βασίλη Κανναβό(Νο 17 στην Ranking list) που αγωνίζεται με την ομάδα της Πεύκης στην Α1 κατηγορία. Επικράτησε ο Σταύρος με 3-2 σετ καθαρά, αφού ιδιαίτερα μετά το τρίτο σετ όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, βρήκε ρυθμό και επέβαλε πλήρως το παιχνίδι του. Μεγάλη νίκη για τον Σταύρο που καταφέρνει για μία ακόμα φορά να σπάσει φαβορί και να προκριθεί στην τελική φάση. Έκπληξη θεωρητικά και όχι για εμάς που γνωρίζουμε την αγωνιστική του αξία.
  Οι δύο αθλητές μας κέρδισαν ταυτόχρονα και την συμμετοχή τους στο διπλό ανδρών στην τελική φάση.
  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα τους και μας κάνουν περήφανους.
 Τα κορίτσια των ακαδημιών μας αποκλείστηκαν στους ομίλους κάνοντας καλές εμφανίσεις.
ΑΑΑΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου