Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

  Δίχως άλλο η κατηγορία των Εφήβων φέτος είναι η  πιο δύσκολη κατηγορία με πληθώρα καλών και ανταγωνιστικών παικτών. Στη κατηγορία αυτή ο αθλητής μας Μιχαηλίδης Ηλίας θα ανήκει μέχρι το τέλος του 2014.
  Η ομάδα μας στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Ελευσίνας μετείχε με τους Μιχαηλίδη και Αλεξανδρόπουλο Παναγιώτη. Από τις συμμετοχές που η μόνη τρανταχτή απουσία ήταν του Πρωταθλητή Εφήβων Αγγελάκη Κωνσταντίνου φαινόταν ότι το τουρνουά θα είχε υψηλό επίπεδο κάτι που επιβεβαιώθηκε.
  Ο Μιχαηλίδης που σαν τρίτο φαβορί τοποθετήθηκε φαβορί στο τρίτο όμιλο και σημείωσε εύκολες νίκες επί των Βασιλείου και Κουντουράρου με 3-0 σετ. Τα εύκολα δύσκολα έκανε με τον Σιάχο της Βόχα τον οποίο κέρδισε τελικά με 3-2 σετ.
  Μετά τον όμιλο βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναγόπουλο Ξάνθο του Ολυμπιακού τον οποίο κέρδισε επίσης εύκολα με 3-0. Για την είσοδό του στα μετάλλια αντιμετώπισε τον Γιάννη Πετρόπουλο το εμπόδιο του οποίου ξεπέρασε με σκορ 3-1!
  Στον ημιτελικό αντιμετώπισε το δεύτερο φαβορί τον Νίκο Αντωνιάδη ο οποίος βρήκε λύσεις στα χτυπήματα του Ηλία και έχοντας μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του επικράτησε με 3-0.
  Ο στόχος του Ηλία για είσοδο στα μετάλλια ενός ακόμα ανοιχτού Πρωταθλήματος επετεύχθη. Αξίζει πάντως εδώ να σημειώσουμε ότι στο ένατο χρόνο που ο Ηλίας συμμετέχει σε ανοιχτά Πρωταθλήματα ποτέ δεν ήταν εκτός μεταλλείων ακόμα και την χρονιά που ξεκίνησε ως Παμπαίδας!!!
  Απίστευτος και ο τρόπος που αποκλείστηκε μετά τους ομίλους ο αθλητής μας Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος! Για μία ακόμα φορά μετά τους ομίλους αντιμετώπισε τον Τσόπελα και στάθηκε και πάλι άτυχος αφού έχασε με σκορ 3-2 με 11-9 στο κόντρα σετ. Παρότι σε πολλά σημεία του αγώνα φαινόταν ότι έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και ήταν καλύτερος στο τέλος έχασε οριακά! Ακριβώς η ίδια εξέλιξη μεταξύ τους πρέπει να έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν για ακόμα 4 συνεχόμενες φορές!!!!!
  Επιτυχία και για τις παγκορασίδες του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ τις Κοντονικολή Χρυσάνθη και Τρωαδίτη Ευαγγελία που πέρασαν στις 16 καλύτερες  ως δεύτερες των ομίλων τους, στην διαδικασία των νοκ άουτ, στην οποία όμως στην συνέχεια έχασαν.
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου