Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

  Σήμερα  8-1-2014 που η ομάδα μας σήκωσε στη καθιερωμένη γιορτή της Ε.Φ.Ο.Ε.Π.Α το κύπελλο του Πρωταθλητή Β Εθνικής Αττικής έμελλε να γίνει η πρώτη προπόνηση των ακαδημιών μας στο νέο μας προπονητικό κέντρο!
 Πριν την περιγραφή της νέας έδρας της ομάδας μας κρίνουμε σκόπιμο να γίνει μία σύντομη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν.
 Η έδρα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ήταν για δεκαετίες στο Γυμναστήριο του Πλάτωνα, στο κλουβί όπως το αποκαλούσαν. Τον Μάρτιο του 2011 ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη ζήτησε τον χώρο αυτό για να στεγαστούν σε αυτόν τα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού!
  Ο Δήμος τότε μας πρότεινε να μεταστεγαστούμε στον Πολυχώρο Μάνος Λοίζος (Μηχανική Καλλιέργεια) προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες κάτω από κλειστό γυμναστήριο που υπάρχει σε παρακείμενο χώρο.
 Μοναδική πρόκληση για την ομάδα μας αφού ο χώρος ήταν εξαιρετικός και υπήρχαν οι προυποθέσεις  να φτιαχτεί ένας χώρος ώστε να δημιουργηθούν ακαδημίες της ομάδας αλλά και η βασική ομάδα να προπονείται σε χώρο αντάξιο της ήδη ισχυρής ομάδας που αγωνιζόταν στην Β Εθνική!
  Πρόκληση που για να γίνει πραγματικότητα χρειάστηκαν πολύ κόπος! Μπροστά σε αυτή την πρόκληση και το όνειρο ενός άρτιου αθλητικού κέντρου που θα μας έκανε περήφανους οι έφοροι της ομάδας μας Βρεττάκος Γιώργος και Μιχαηλίδης Στέλιος με την βοήθεια του Δήμου, της Ε.Φ.Ο.Ε.Π.Α., της διοίκησης αλλά και φίλων και εθελοντών κατάφεραν να κάνουν το αδύνατο δυνατό!
 Έτσι μέσα σε δύο μήνες έγιναν άπειρες εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και τον Μάιο του 2011 ο χώρος που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι ήταν ίσως ο ομορφότερος χώρος επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ελλάδα! Και σε αυτό τον χώρο πραγματοποιήθηκαν  όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί με αποκορύφωμα την σημερινή απονομή!
  Ο χώρος όμως στον οποίο είχε στεγαστεί αυτό το στολίδι από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο μάτι του κυκλώνα αφού άνηκε στο τμήμα του πολιτισμού του Δήμου(κάποιοι δεν μπορούν να εννοήσουν ακόμα ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός! Ούτε η ένωση των δύο υπουργείων σε ένα τους βοήθησε να το αντιληφθούν).
 Τα έργα στον παρακείμενο χώρο ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και οι πιέσεις για μεταστέγαση εντάθηκαν αφού στις εγκαταστάσεις μας πρόκειται σύμφωνα με τους ανθρώπους του πολιτισμού να δημιουργηθεί θέατρο(!!!!).
 Νέος αγώνας και αγωνία για τους υπεύθυνους της ομάδας και των ακαδημιών!
'Επρεπε να λυθούν θέματα που αφορούσαν τον εξαερισμό, τον φωτισμό, διαμόρφωσης του χώρου αλλά και πολλών άλλων προβλημάτων με την ασφυκτική πίεση του χρόνου στον οποίο έπρεπε να συμβούν όλα αυτά!
  Προτάσεις αλλά το σημαντικότερο λύσεις για όλα αυτά έδωσε για μία ακόμη φορά ο συνήθης ύποπτος...Γιώργος Βρεττάκος! Με την βοήθεια της διοίκησης αλλά και του Δήμου δόθηκε λύση σε βασικά θέματα με σημαντικότερο αυτό της τοποθέτησης εξαερισμού το οποίο ήταν σημείο αιχμής!
  Την Παρασκευή 3-1-2014 οι Βρεττάκος και Μιχαηλίδης με την βοήθεια 2 ανθρώπων του Δήμου έκαναν την μετακόμιση! Άπειρες ώρες προσωπικής εργασίας από την Παρασκευή έως και σήμερα Τετάρτη,  αλλά και σημαντικό οικονομικό κόστος. Η βοήθεια των Νερσές και Αχιλλέα  μας έκανε να νιώσουμε πως δεν παλεύουμε μόνοι μας και το αποτέλεσμα  ήρθε και μας κάνει εκ νέου περήφανους!!!
  Ο αγωνιστικός χώρος μαζί με τους βοηθητικούς χώρους που διαθέτει έχει εμβαδό περίπου 200 τ.μ και τοποθετήθηκαν 5 προπονητικά τραπέζια και ένα ρομπότ όσα δηλαδή και στον προηγούμενο χώρο!
 Οι νέες μας εγκαταστάσεις υποδέχτηκαν σήμερα για πρώτη φορά τις ακαδημίες μας και όπως μάθαμε όταν αφήσαμε το Κύπελλο του Πρωταθλητή στο χώρο οι πιτσιρικάδες των ακαδημιών ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και αυτό μας αρκεί!
 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου