Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΟ 2013!!!!!

  Μία εξαιρετική χρονιά ήταν για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!!
Χρονιά που σαν κορυφαίο γεγονός είχε την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 κατηγορία αλλά και την συμμετοχή του Μιχαηλίδη Ηλία για τρίτη φορά στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων!!!
  Ας πάρουμε τα γεγονότα με χρονολογική σειρά
Τον Ιανουάριο πρώτη θέση σε τουρνουά ανεξαρτήτων στη Βούλα για την Παντελάκη Μαρία, ενώ στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής η ομάδα μας κρατάει σταθερά την πρώτη θέση με τους Μιχαηλίδη Ηλία, Βρεττάκο Σταύρο Τσεντεκίδη Άνθιμο και Πετρόπουλο Αριστείδη!
  Τον Φεβρουάριο η ομάδα μας είχε τους Μιχαηλίδη Ηλία και Βρεττάκο Σταύρο να συμμετέχουν στο ΤΟΠ 8 της κατηγορίας των Εφήβων. Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας Μιχαηλίδης Ηλίας ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Πρωταθλητή Ελλάδας με σκορ 4-1! Έβδομος ο Σταύρος στην ίδια διοργάνωση.
  Τον Μάρτιο τελειώνει το Πρωτάθλημα της Β Εθνικής Αττικής και η ομάδα μας παίρνει πανάξια την πρώτη θέση και στέφεται Πρωταθλήτρια!!!!! Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για την άνοδο αφού θα έπρεπε να δώσουμε αγώνες μπαράζ για να ανεβούμε στην Α2!
 Τον Απρίλιο ήταν οι αγώνες μπαράζ και η νεανική ομάδα του ΆΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έκανε διαδοχικές νίκες και αήττητη κατάφερε να πανηγυρίσει την  άνοδο της στην Α2 μετά από αρκετές δεκαετίες περιπλάνησης στα τοπικά Πρωταθλήματα! Οι ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ΤΣΕΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ήταν αυτοί που έγραψαν ιστορία στους αγώνες μπαράζ που ήταν αναμφισβήτητα το κορυφαίο γεγονός της ομάδας την χρονιά που μας πέρασε!!!!!!
Τον Απρίλιο και το Πανελλήνιο Εφηβικό Πρωτάθλημα στο οποίο η πορεία μας στο άθλημα του ομαδικού Εφηβικού σταμάτησε στην οκτάδα αλλά ο Μιχαηλίδης Ηλίας κατέκτησε στο ατομικό την τρίτη θέση ενώ και ο Άνθιμος με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο πήραν την τρίτη θέση στο διπλό Εφήβων!! Απολογισμός θετικός σίγουρα!
  Τον Μάιο η ομάδα μας είχε συμμετοχή με 20 αθλητές(!) στο Παναττικό Πρωτάθλημα της Βούλας σε όλες τις κατηγορίες(!) με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Έφηβους από τον Ηλία Μιχαηλίδη αλλά και πολύ καλή παρουσ΄΄ια των παιδιών από τις ακαδημίες μας για τους οποίους είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι.
 Τον Ιούνιο γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις μας το σχολικό τουρνουά δημοτικών σχολείων του δήμου Νίκαιας-Ρέντη με συμμετοχές 100 περίπου παιδιών!
Μετά από συζητήσεις με τους παράγοντες του ΆΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ η Αθλομάνια των Μαδέση και Αρβανίτη είναι πλέον ο χορηγός της ομάδας μας για την επόμενη σεζόν!
Την ίδια περίοδο "κλείνεται" και η μεταγραφή του Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου από τον Α.Ο.ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ στην ομάδα μας.
 Στις κατατάξεις που γίνονται στο Σ.Ε.Φ. για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων στη Τσεχία συμμετέχει από την ομάδα μας ο Μιχαηλίδης Ηλίας και καταφέρνει να πρωτεύσει και σε αυτούς τους αγώνες!!!!!!!!
 Τον Ιούλιο στην Οστράβα της Τσεχίας ο Ηλίας μαζί με τους Αγγελάκη Κωνσταντίνο και Πάρη Ζώνιο στο ομαδικό κατέλαβαν την 25η θέση ανάμεσα στις 36 ομάδες που αγωνίστηκαν! Ο αθλητής μας σημείωσε σε αυτούς τους αγώνες πολλές αξιοσημείωτες νίκες!
 Στο ατομικό ο Ηλίας κέρδισε ένα αγώνα και προκρίθηκε στο ταμπλό.
 Τον Αύγουστο τα καλά νέα ήρθαν από τις σχολικές επιδόσεις των νεαρών αθλητών μας αφού ο Βρεττάκος Σταύρος, Τσεντεκίδης Άνθιμος και Μοβσεσιάν Άρμεν πέτυχαν την είσοδο τους στις σχολές που επιθυμούσαν μετά από τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
 Τον Οκτώβριο η ομάδα μας συμμετείχε με 18 αθλητές στο ΌΠΕΝ του ΠΕΡΑ, ο Σταύρος Βρεττάκος που ήταν ο μοναδικός μας εκπρόσωπος στο Όπεν στην Πορταριά πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων, ενώ αρχίζει και το Πρωτάθλημα στη Α2 κατηγορία με την ομάδα μας στο πρώτο αγωνιστικό διήμερο να πετυχαίνει τρεις διαδοχικές νίκες και να μπαίνει με το ¨"δεξί" και στην Α2!
 Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο η ομάδα μας με τους Αλεξανδρόπουλο, Βρεττάκο, Πετρόπουλο και Μιχαηλίδη σημειώνει 4 νίκες και 2 ήττες και η ομάδα μας τελειώνει το 2013  μόνη δεύτερη στην βαθμολογία της  Α2 κατηγορίας εκπλήσσοντας φίλους και αντιπάλους!!!
 Τον Δεκέμβριο στο ΟΠΕΝ της Πάτρας ο Σταύρος Βρεττάκος κατέλαβε την τρίτη θέση ενώ και στα Τερζάκεια 12 αθλητές μας είχαν καλές εμφανίσεις και πλασαρίσματα.
  Η ομάδα των Ανεξαρτήτων του Άρη Νικαίας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο Πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ με υψηλότερους στόχους πλέον από την περσινή της παρθενική εμφάνιση.

 Το κλίμα ευφορίας που επικρατεί στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες να μην διαταραχθεί από την επικείμενη μεταφορά της έδρας του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ από το χώρο στον οποίο βρίσκονται τώρα οι εγκαταστάσεις μας σε γειτονικό χώρο.
 Για το συγκεκριμένο θέμα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα υπάρχουν και νεότερες ανακοινώσεις από το blog τις επόμενες μέρες.

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου