Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

  Και νεα πολυ σημαντικη επιτυχια για τα χρωματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ πετυχε ο παικτης μας Μιχαηλιδης Ηλιας κατακτωντας την τριτη θεση στο αγωνισμα του ατομικου Εφηβων που ολοκληρωθηκε σημερα το μεσημερι στο ΣΕΦ.
 Ο Μιχαηλιδης επαιξε σημερα στον προημιτελικο με τον Σκουτερη του Αρη 2006 και επικρατησε ευκολα με σκορ 3-0(11-5,11-4,11-8).
 Επομενος αντιπαλος του ο Αγγελακης τον οποιο ο Μιχαηλιδης ειχε κερδισει προσφατα με σκορ 4-1 στο τελικο του ΤΟΠ 8 και νουμερο 1 στο ταμπλο.  Ο παικτης μας επιασε κατα διαστηματα παρα πολυ καλη αποδοση βρηκε λυσεις απεναντι στην αμυνα του αντιπαλου του προηγηθηκε με 9-7 στο κρισιμο εκτο σετ αλλα με αλλαγη στρατηγικης του Αγγελακη και διαδοχικες καλες επιθεσεις κερδισε το σετ 12-10 και εφερε τον αγωνα στο τελικο 4-2! Πολλα συγxαρητηρια στον Ηλια για το καλο και   εντυπωσιακο παιχνιδι του.(11-6, 6-11, 11-5, 11-6, 6-11, 12-10)
 Στην συνεχεια ο Αγγελακης πηρε τον τιτλο του Πρωταθλητη Εφηβων επικρατωντας και του Νικου Αντωνιαδη με 4-3!
  Στον ημιτελικο του διπλου που επαιξε ο αθλητης μας Τσεντεκιδης Ανθιμος με συμπαικτη τον Παναγιωτη Αλεξανδροπουλο απο τον Α.Ο. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ηρθε η ηττα με σκορ 3-0!
 Τελικα κατελαβαν την τριτη θεση, και αξιζει να θυμισουμε την μεγαλη εκπληξη που εκαναν χτες οταν απεκλεισαν στον προημιτελικο το πρωτο φαβορι του αγωνισματος  με σκορ 3-1 κανοντας σπουδαια εμφανιση!
  Γλυκοπικρη η γευση απο τους αγωνες του τριημερου αφου παρα τα δυο μεταλλια γνωριζουμε οτι υπηρχαν οι δυνατοτητες για ακομα περισσοτερες επιτυχιες! Δεν πειραζει ομως, παμε για αλλα!!
  Και μη ξεχναμε την σπουδαια επιτυχια των παιδιων που ανεβασαν την ομαδα στην Α2 κατηγορια !!
 ΑΑΑΑΑΑΑ-ΡΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου