Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α2 ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

 Ιστορια εγραψε σημερα η εφηβικη ομαδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ αφου παναξια κατεκτησε την ανοδο της μετα απο παρα πολλα χρονια στην Α2 κατηγορια!!!
 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΣΕΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ και ΒΑΤΣΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ η συνθεση αυτης της ομαδας που μετα απο την κατακτηση του Πρωταθληματος της Β Εθνικης Αττικης πετυχε και αυτη την διακριση!!!
  Ομαδα που σχηματιστηκε απο τα σπλαχνα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ  μεσα απο την αναπτυξη του και οχι απο μεταγραφες σκοπιμοτητας, που συνηθιζεται σε ομαδες που εχουν παρομοιους στοχους!! Και αυτο αφου ο Μιχαηλιδης Ηλιας εχει διανυσει την οκταετη πορεια του στο αθλημα αποκλειστικα στην ομαδα μας και ο Βρεττακος ανηκε παντα στον Αρη Νικαιας ακομα και οταν για λιγα χρονια ειχε υποσχετικη στην Μακαμπι. Οι δυο τους συνετελεσαν τα μεγιστα για την ανοδο της ομαδας!!!
 Αλλα και ο Ανεστης με ενα διαλειμμα 3 ετων ολο τον αγωνιστικο του βιο στον Αρη Νικαιας τον εξετισε!!
 Το εγχειρημα δυσκολο αφου η μια απο τις δυο θεσεις που οδηγουσε στην Α2 κατηγορια ηταν σιγουρο πως θα την παρει η νεοσυστατη ομαδα του ΙΦΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ αφου με τις μεταγραφες που ειχε κανει ειχε 3 παικτες που εχουν "κολησει ενσημα" στην Α1.
 Οι υπολοιπες 6 ομαδες θα παλευαν για την αλλη θεση που οδηγει στην Α2 κατηγορια.
 Αποστολη δυσκολη για τους πιτσιρικαδες του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που οταν τα πραγματα δυσκολευαν ""συνεληφθησαν" να δειχνει ο ενας στον αλλο την φανελα και το αστερι που εικονιζεται στο σημα της ομαδας μας!!!
  Παμε στον  σημερινο αγωνα τωρα οπου αντιπαλος μας ηταν η ομαδα της ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ η οποια νικησε πιο πριν την αξιομαχη ομαδα του Ο.Α.Α.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
 Με την ομαδα αυτη στη κανονικη διαρκεια του Πρωταθληματος ειχαμε μια νικη εντος εδρας και μια ηττα εκτος εδρας.
 Αναμφισβητητα ντερπυ το ματς και αυτο επιβεβαιωθηκε απο τις διαρκεις εναλλαγες στο σκορ κατα την διαρκεια του αγωνα!!
  Πρωτο παιχνιδι ο Μιχαηλιδης Ηλιας με τον Πετροχειλο 3-0 (11-6,11-8, 11-6) με ανατροπη στο δευτερο σετ απο 3-8 σε 11-8!! και να το 1-0 για τον ΑΡΗ
 Στο δευτερο παιχνιδι ο Ανθιμος δεν βρηκε λυσεις απεναντι στην αμυνα του Παπαβασιλειου και εχασε με 0-3 (6-11, 8-11, 8-11) και 1-1 το σκορ.
 Το ιδιο με τον Βρεττακο απεναντι στον ετερο αμυντικο τον Κατραδη και ηττα με σκορ 0-3 (3-11, 10-12, 6-11) και το σκορ στο 1-2! Ενα σκορ που παρα πολλες φορες εχει ανατρεψει η ομαδα μας φετος!
 Συνεχεια με το διπλο οπου οι Μιχαηλιδης, Βρεττακος σε μεγαλα κεφια δεν αφησαν περιθωρια στους Πετροχειλο, Παπαβασιλειου και επικρατησαν και αυτη τη φορα με 3-0 (11-8, 11-6, 11-8) και στο 2-2 το σκορ.
 Στο επομενο παιχνιδι ο Μιχαηλιδης επαιζε απεναντι στον "αμυντικο" Παπαβασιλειου και με "μαστερ" στην αμυνα  δεν ανησυχησε  ιδιαιτερα και επικρατησε με σκορ 3-0 (11-9, 11-7, 12-10) και το σκορ πηγε στο 3-2.
 Στα δυσκολα και παλι ο Σταυρος με αντιπαλο τον Πετροχειλο καλειται "να βγαλει το φιδι απο την τρυπα" σε ενα παιχνιδι που η ρακετα ζυγιζει περισσοτερο απο το συνηθισμενο της βαρος και "πρεπει" να την σηκωσει!!!
 Μαλλον γνωριμη κατασταση για τον Σταυρο που δεν "μασαει" απο τετοια οπως εχει αποδειξει επανειλημμενα. "Καθαρισε" το παιχνιδι με 3-1(11-9, 5-11, 11-6, 11-8)!!!! δινοντας το εναυσμα για τους πανηγυρισμους παικτων παραγοντων και φιλων της ομαδας μας.

  Δυσκολευτηκαμε αρκετα να πεισουμε τον Σταυρο να φωναξουμε την κραυγη ΑΑΑΑ-ΡΗΣ μεσα στο ΣΕΦ αφου ειχε δηλωσει πριν τον αγωνα με τον Πετροχειλο οτι οταν κερδισουμε δεν θα το κανουμε αυτο...λες και ηξερε πως θα κερδισει... αλλα απλα δεν γινοταν αλλιως για το μεγεθος της επιτυχιας και τελικα ολη  η ομαδα  βροντοφωναξε
 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ-ΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ!!!!!!!!
μπροστα σε πλεον των 100 φιλων του αθληματος που παρακολουθησαν τον αγωνα που ηταν ο μοναδικος που διεξαγοταν εκεινη την ωρα αφου στο αλλο παιχνιδι ο ΙΦΙΤΟΣ ειχε "καθαρισει"  το αλλο παιχνιδι με 4-1 με αντιπαλο τον Εσπερο αρκετα γρηγορα.
 Μπραβο στα παιδια και καλη επιτυχια τους και στο εφηβικο οπου εχουμε προκριθει σε ομαδικο και με τεσσερις παικτες σε ατομικα και διπλα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου