Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΦΙΝΑΛΕ!

 Φιναλε το Σαββατοκυριακο για την κανονικη περιοδο στο Πρωταθλημα της Β Εθνικης Ανδρων.
Η ομαδα μας εχει εξασφαλισει την συμμετοχη της στα μπαραζ που οδηγουν στην ανοδο στην Α2 κατηγορια, και το ενδιαφερον μας πλεον στρεφεται στην κατακτηση του πρωταθληματος!!!
  Για να επιτευχθει ο παραπανω στοχος αρκει μια νικη σε ενα απο τους δυο εναπομειναντες αγωνες.
 Το Σαββατο αντιμετωπιζουμε την πολυ ισχυρη ομαδα της Καντζας στις 17.00 στην εδρα μας η οποια  θελει τη νικη για να μπει και αυτη στα μπαραζ ενω την Κυριακη παιζουμε με τον Φιλονικη την ιδια ωρα στην εδρα μας παλι.
  Περασε ενας μηνας απο τοτε που η πολιτεια μεσα απο τον ΓΓΑ ανακοινωσε πως θα αυξηθει το ποσο με το οποιο θα επιχορηγηθουν οι αθλητικες ομοσπονδιες απο τα 14 στα 25 εκατομμυρια ευρω κατι που δεν ελυνε τα προβληματα σε καμια περιπτωση αλλα εδειχνε τουλαχιστον οτι υπαρχει μια ακτινα φωτος. Στο διαστημα που περασε καμια επισημη ανακοινωση, ουτε φωνη ουτε ακροαση!
 Καλα τα λογια του ΓΓΑ κ. Ιωαννιδη, ελπιζουμε ομως να μην αποδειχτουν και αυτα μια ακομα φουσκα!!
 Κατα τα αλλα διαβασαμε οτι Λόγια σκληρά, αλλά – δυστυχώς – αληθινά ακούστηκαν από ανθρώπους του αθλητισμού στην επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με κεντρικό θέμα: «Η Κρίση στον ελληνικό αθλητισμό».

Σε παρέμβασή του ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας πίνγκ πόνγκ Μανώλης Κολυμπάδης έδωσε τη δική του διάσταση:

«Είμαι ένα από τα 32 λαμόγια του ελληνικού αθλητισμού όπως μας αποκαλούν. Δεν είμαι παιδί κομματικού σωλήνα, αλλά υπηρετώ το άθλημα μου πολλές δεκαετίες. Φτάσαμε σε αυτό το χάλι γιατί υιοθετήσαμε το Κουβανικό μοντέλο με άκρατη και ακατάσχετη κρατικοποίηση του αθλητισμού. 

»Πακτωλός χρημάτων που μοίρασε το κράτος προσέλκυσε άτομα με ύποπτες επιδιώξεις και συμφέροντα. Το φαινόμενο είχε παρενέργειες με την έξαρση της βίας και του ντόπινγκ και στα ομαδικά αθλήματα. Για να βγούμε από το τέλμα απαιτείται άμεσα:1) Σχέδιο 2) Διαφάνεια 3) Δικαιοσύνη 4) Αθλητική λογική 5) Ευαισθησία απέναντι στην κοινωνία.

Αναγκαία όσο ποτέ:1) Η επαναξιολόγηση όλων των αθλημάτων 2) Ο εξορθολογισμός του διοικητικού προσωπικού 3) Η Συγκρότηση ανεξάρτητων ελεγκτικών μηχανισμών 4) Η συστέγαση όλων των αθλητικών ομοσπονδιών 5) Η δέσμευση χορηγικής υποστήριξης από τον νέο ιδιοκτήτη της ΟΠΑΠ. Α. Ε 6) Η ένταξη του προσωπικού στο ενιαίο μισθολόγιο 7) Ο επαναπροσδιορισμός λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων 8) Η παρέμβαση στους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς για την προβολή όλων των αθλημάτων».

 Φωνη  βοωντος εν τη ερημω? Θα δειξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου