Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ

  Συνεχεια των αγωνων του ΤΟΠ 8 σημερα με συμμετοχη δυο παικτων μας στην κατηγορια των Εφηβων(Μιχαηλιδης Ηλιας Νο 2 φαβορι και Βρεττακος Σταυρος Νο 6 φαβορι).
 Για τις θεσεις 1-4 ως πρωτος του ενος ομιλου ο Μιχαηλιδης  βρεθηκε αντιμετωπος με τον δευτερο του αλλου ομιλου τον Κωστα Σγουροπουλο του ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ. Το παιχνιδι ηταν εξαιρετικης δυσκολιας υψηλου επιπεδου και με ανατροπες!!! Νικητης ηταν  αυτος που ηθελε περισσοτερο τη νικη και αυτος ηταν ο Ηλιας!!! Ψυχραιμος γυρισε το τριτο  και το εκτο σετ ενω ηταν πισω στο σκορ με 10-7!!
 Αναλυτικα το παιχνιδι
 Μιχαηλιδης Ηλιας-Σγουροπουλος Κωστας (4-11, 11-8, 15-13, 11-7, 6-11, 14-12)
    Για τριτη φορα στα τεσσερα ΤΟΠ 8 που εχει συμμετεχει στα τρια τελευταια χρονια ο Μιχαηλιδης Ηλιας βρεθηκε αντιμετωπος στον τελικο με τον Αγγελακη Κωνσταντινο και οι δυο αθλητες ειχαν μεχρι σημερα απο μια νικη. Το πρωτο φαβορι της κατηγοριας  ηταν ο Αγγελακης σε ενα αγωνα που ο αθλητης μας ηταν αγωνιστικα και ψυχολογικα ετοιμος για να τον διεκδικησει στα ισια!!
  Συγκεντρωση,ποιοτικα χτυπηματα, πιστη για την νικη και το αποτελεσμα που πολλοι το θεωρουν ως μεγαλη εκπληξη δεν αργησε να ερθει!! Νικητης ο Ηλιας με 4-1σετ επι του τρεις φορες συνεχομενα Πρωταθλητη Ελλαδας στο παιδικο και φιναλιστ στο περσινο Πανελληνιο Πρωταθλημα των Εφηβων αλλα και συμπαικτες πριν δυο χρονια οταν οι δυο τους πηραν πρωτη νικη στοΠανελληνιο Πρωταθλημα στο διπλο Παιδων και στο Πανευρωπαικο Πρωταθλημα παιδων το 2010 που εγινε στη Κωνσταντινουπολη!!
  Ο αγωνας αναλυτικα
 Μιχαηλιδης Ηλιας - Αγγελακης Κωνσταντινος (11-9, 11-9, 6-11, 11-6, 12-10)
  Μπραβο Ηλια!!!
 Παρα πολυ καλη παρουσια και ο Βρεττακος που σε αγωνα καταταξης κερδισε τον Σιαπκαρα Πετρο του ΒΟΧΑ που ηταν το πεμπτο φαβορι της κατηγοριας με 4-3 σετ κατακτωντας την εβδομη θεση του τουρνουα.
 Σημερα στο παγκο των αθλητων μας  ηταν η προπονητρια μας Λαουρα Νικουλαε και η συμβολη της στις επιτυχιες των αθλητων του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ηταν καθοριστικη.
 Πολλα συγχαρητηρια σε ολους!!!
 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου