Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ

 Η μοναδικη ομαδα στην Ελλαδα με 4 προκρισεις στη τελικη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος ειναι ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και για ακομα μια φορα οι εφηβοι μας εκαναν περηφανους. Συναρπαστικοι αγωνες ανατροπες και πολλες συγκινησεις ειχαν τα παιχνιδια των παικτων μας.
  Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.
 Ο Μιχαηλιδης Ηλιας εχει προκριθει απευθειας απο τον πινακα αξιολογησης.
 Ο Βρεττακος Σταυρος μετα τις 2 νικες του στον ομιλο στον αγωνα προκρισης κερδισε τον Κορδουτη Δημητρη απο τον Καρεα.
  Ο Τσεντεκιδης Ανθιμος στον αγωνα προκρισης κερδισε τον Νικολαιδη Θεραπων απο την Ελευσινα.
  Ο Αριστειδης Πετροπουλος μετα τις νικες του στον ομιλο κερδισε σε ενα πολυ δυσκολο αγωνα  τον Ελεζογλου με 3-1 και στη συνεχεια αντιμετωπισε τον Αλεξανδροπουλο Νικο του Α.Ο. Αγιας Βαρβαρας. Με τεραστια ψυχικα αποθεματα, ψυχραιμια και σωστες επιλογες και ενω βρεθηκε πισω στο σκορ με 2-0 σετ και 5-1 στο τριτο σετ γυρισε το σετ και το παιχνιδι επικρατωντας 3-2 ενω πιο πριν βρεθηκε και στο κοντρα σετ 4-1 πισω.
 Νωριτερα στη φαση των ομιλων ειχαμε την επανεμφανιση στους αγωνιστικους χωρους του Μοβσεσιαν Αρμεν που επικρατησε στον πρωτο του αγωνα με 3-1 σετ του Νικολοπουλου Αλεξανδρου απο την Προοδο με 3-1 πιανοντας πολυ καλη αποδοση αν λαβει κανεις υποψη την ελλειψη προπονησεων για μεγαλο διαστημα. Στη συνεχεια ηταν ακρως ανταγωνιστικος απεναντι στο φαβορι του ομολου του τον Ελεζογλου απο το Περα 05 κερδισε 1 σετ και εχσε οριακα τα υπολοιπα.
 Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στα παιδια που μας εκαναν περηφανους.
 Οι εμφανισεις σε αυτο το αγωνιστικο διημερο βαζουν υποθηκες για μεταλλια στην τελικη φαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου