Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΑΞΕΧΑΣΤΗ

 Μια χρονια που θα μεινει αξεχαστη στους παικτες και στους παραγοντες του Αρη Νικαιας οχι τοσο λογω των πολλων επιτυχιων του αγωνιστικου τμηματος του Αρη Νικαιας οσο για το εξαιρετικο κλιμα που υπηρξε μεταξυ παικτων,  παραγοντων, της προπονητριας μας  και της διοικησης του Αρη.
  Αξιζει γι αυτη την ομαδα να θυμιθουμε τα επιτευματα της κατα την διαρκεια του 2012!
 Ο Ηλίας Μιχαηλίδης και ο Σταύρος Βρεττάκος,ειχαν την ευκαιρία να παίξουν στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα εγινε στο Κάλιαρι της Ιταλίας από 31-3-12 έως 6-4-12 με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Παιδείας αποκομιζοντας πολυτιμες εμπειριες.
   Στο πολυ δυνατο πρωταθλημα της Β Εθνικης περιοδου 2011-2012 καταλαβαμε την τιμητικη τεταρτη θεση, μια μολις θεση μετα τις τρεις προνομιουχες που οδηγουσαν σε μπαραζ ανοδου. Στην ομαδα μας αγωνιστηκαν οι Μιχαηλιδης Ηλιας, Βρεττακος Σταυρος και Τσεντεκιδης Ανθιμος.
 11 Απριλιου 2012 ολοκληρωθηκε η ανανεωση  του αθλητικού υλικού της ομάδας μας με την παραλαβή δύο πλήρων σετ τραπεζιών της stag. Έτσι εκπληρώθηκαν στο ακέραιο και οι υποσχέσεις του προέδρου της ΕΦΟΕΠΑ , κ.Μανώλη Κολυμπάδη, προς το σύλλογό μας κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις μας, η οποία έγινε πριν ένα περίπου χρόνο και όταν η δημιουργία του χώρου ήταν ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο.

Παράλληλα ο σύλλογός μας παραχώρησε 3 τραπέζια από τον παλαιό εξοπλισμό του στον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη, ο οποίος τα προώθησε σε δημοτικά σχολεία της περιοχής για την ανάπτυξη του αθλήματος.

  Η ιαχή ΑΑ-ΡΗΣ ακούστηκε  στο ΣΕΦ στις 8-4-2012 οταν στο ΣΕΦ η ομαδα μας κατακτουσε την Δευτερη θεση στο ομαδικο εφηβων.(Μιχαηλιδης, Βρεττακος, Τσεντεκιδης Ανθιμος και Μοβσεσιαν Αρμεν).
Στις 9-4-2012 ο Βρεττακος προκριθηκε στην οκταδα του πανελληνιου ατομικου εφηβων ενω στην συνεχεια μαζι με τον Μιχαηλιδη κατεκτησαν και το χαλκινο μεταλλιο στο αγωνισμα του διπλου.
 Στις καταταξεις που εγιναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 12 και 13 Μαΐου για την συγκροτηση της Εθνικης εφηβων για τους πανευρωπαικους αγωνες στο Schwechat της Αυστρίας, από τις 13 έως τις 22 Ιουλίου ο Μιχαηλιδης κατακτα μια απο τις 3 προνομιουχες θεσεις και για δευτερη φορα παιζει σε Πανευρωπαικο Πρωταθλημα!! Στους αγωνες αυτους βοηθησε την Εθνικη μας να καταλαβει την 22 θεση αναμεσα σε 38 χωρες ενω προκριθηκε και στο πρωτο γυρο του ατομικου.
 Με 13 συνολικά συμμετοχές ο Γ.Ν.Ο Άρης Νικαίας συμμετειχε στο τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο Α.Σ ΠΕΡΑ στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στις 9-6-2012
 Το καλοκαιρι του 2012 για δευτερη συνεχομενη χρονια ο συλλογος μας στις εγκαταστασεις του βοηθησε να πραγματοποιηθει τουρνουα δημοτικων σχολειων του δημου Νικαιας Ρεντη με την συμμετοχη περιπου 100 παιδιων!!!
 Στην συνεχεια και επισης για δευτερη συνεχομενη χρονια η προπονητρια μας Λαουρα Νικουλαε ανελαβε αφιλοκερδως προγραμμα του δημου για δυο εικοσαημερα οπου δεκαδες παιδια δημοτικων σχολειων γνωρισαν το πινγκ-πονγκ!!
 Στις 9-9-2012 στο οπεν που διοργανωσε η Ελευσινα Μιχαηλιδης και Τσεντεκιδης πηραν τις 2 πρωτες 
θεσεις στην κατηγορια των εφηβων.
Στις 16-9-2012 στο κυπελο Αττικης επιτευχθηκε η εισοδος της ομαδας μας στους 16!
Στο τουρνουα που οργανωσε το Περα η Κουτρη Καλλιοπη στη κατηγορια των παγκορασιδων εως 10 ετων κατελαβε την τριτη θεση!
 Ομαδα βετερανων που θα συμμετεχει στη Γ Αττικης της ΠΟΦΕΠΑ δημιουργει  ο Αρης Νικαιας!!!! Η ομαδα αποτελειται απο τους Χελβατζιαν Νερσες Γλαβα Αχιλλεα Παντελακη Μαρια και Μιχαηλιδη Στελιο!!! Στοχος της ομαδας σε αυτη τη φαση ειναι η συλλογη εμπειριων.
 Στη Τριπολη σε αγωνες ανεξαρτητων πολυ καλη παρουσια για την Παντελακη Μαρια που κατεκτησε τη δευτερη θεση στη κατηγορια των Γυναικων και την τεταρτη θεση για τον Αχιλλεα Γλαβα!!  
 Μεταγραφικη ενισχυση για τον Αρη Νικαιας που αποκτα τον Αριστειδη Πετροπουλο ενω παραλληλα επιστρεφει στην ομαδα ο Βατσιωαννιδης Ανεστης.
 Στο ρυθμο της ομαδας με το καλημερα ο Αριστειδης  εφτασε στη δευτερη θεση και στο αργυρο μετταλιο στο οπεν εφηβων της Πατρας στις 2-12-2012!!
 Στις 8-12-2012 προκρινεται η εφηβικη ομαδα στην τελικη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος ενω στο αγωνισμα του ατομικου σε συνολο 32 προκρισεων απο ολη την Ελλαδα οι 4 ειναι Αρειανοι...!! (Μιχαηλιδης, Βρεττακος, Τσεντεκιδης, Πετροπουλος)
 Μετα απο 8 αγωνιστικες στο πρωταθλημα της Β Εθνικης η ομαδα μας με μια ηττα και επτα νικες αναδεικνυεται πρωταθλητρια χειμωνα!
 Ενω το ερχομενο Σαββατοκυριακο διοργανωνουμε εσωτερικο εορταστικο τουρνουα παμπαιδων, πανκορασιδων, παιδων, κορασιδων και εφηβων στο οποιο θα συμμετεχουν τα δεκαδες παιδια που εχει ο Αρης Νικαιας στις ακαδημιες του!!
  Μπραβο σε ολους και ιδιαιτερα στα παιδια της ομαδας μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου