Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Πολύ καλή η πρώτη μέρα των κατατάξεων για τον Μιχαηλίδη!


Σήμερα και αύριο διεξάγονται στο Σ.Ε.Φ οι αγώνες των κατατάξεων για την Εθνική Εφήβων και για την Εθνική Παίδων. Μέλος της ομάδας μας, ο Μιχαηλίδης Ηλίας, έλαβε την πρόσκληση και αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο , με σκοπό να πάρει τη 1 από τις  3 προνομιούχες θέσεις που θα συγκροτήσουν την εθνική ομάδα εφήβων.
Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα, και ο απολογισμός του παίκτη μας ήταν 2 νίκες και 2 ήττες, μένοντας έτσι στην τρίτη θέση. Οι δύο νίκες του Μιχαηλίδη ήρθαν στους Σιαμίδη(3-1) του Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ανδριόπουλο(3-0) του Α.Ο Πεύκης,  χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία. Οι 2 ήττες έγιναν από τους Παπαδάκη(3-0) και Κωνσταντινόπουλο Κ.(3-1) του Α.Ο Πέυκης, πραγματοποιώντας  εξαιρετική εμφάνιση,  χάνοντας όμως τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Ο Μιχαηλίδης, με νίκη αύριο κόντρα στον Ανδριόπουλο κάνει ακόμια πιο εύκολο το έργο του , βάσει με τα σημερινά αποτελέσματα των άλλων αγώνων.
Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο το πρωί, με τον παίκτη μας να βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Καλή επιτυχία Ηλία!!!

* Χαμός στους παίδες!!


Συναρπαστικοί αγώνες γίνονται και στις κατατάξεις των παίδων, όπου εκεί οι προνομιούχες θέσεις είναι μόλις 2!
Στην κορυφή βρίσκεται ο Σγουρόπουλος Κ. με 1 ήττα από τον Αντωνιάδη Ν. Στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν 3 παίδες! Ο Αγγελάκης με 2 ήττες από τους Σγουρόπουλο και Τσόπελα, ο Αντωνιάδης με 2 ήττες από τους Αγγελάκη και Τσόπελα και ο Τσόπελας με 2 ήττες από τους Σιαπκαρά και Σγουρόπουλο Κ. . Όπως φαίνεται όλα θα κριθούν στην αυριανή καθοριστική ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου