Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΕΦΗΒΙΚΟ, ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ

Αμέσως μετά την επιστροφή των Μιχαηλίδη , Βρεττάκου από Ιταλία και πέρα την εμφανή κούραση τους από το πολυήμερο ταξίδι(επιστροφή τα ξημερώματα του Σαββάτου 1:30 π.μ στο Ελευθέριος Βενιζέλος) , θα έπρεπε να αγωνιστούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στα αγωνίσματα του εφηβικού που ξεκίνησαν λίγες ώρες αργότερα.

Με διαδοχικές νίκες επί τις ΧΑΝΚ με 3-1 και επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-2, κατακτήσαμε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο!(Ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε προηγηθεί με2-0 και στη συνέχεια με νίκες του Βρεττάκου επί του Δικόπουλου με 3-2, του Μιχαηλίδη επί του Σιαμίδη με 3-2 και στο διπλό με νίκη των Βρεττάκου, Τσεντεκίδη επί των Νάκου, Δικόπουλου με 3-0 ,γύρισε το παιχνίδι).
Στη φάση των 8 βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το Α.Κ Ζωγράφου, όπου επικρατήσαμε 3-2 με νίκες του Μιχαηλίδη επί των Πετρόπουλου και Αντωνιάδη με 3-1 και στο διπλό με Βρεττάκο,Τσεντεκίδη επί των Τσόπελα, Πετρόπουλου πάλι με 3-0! 
Στον ημιτελικό βρεθήκαμε εκ νέου αντιμέτωποι με τον Απόλλων Καλαμαριάς ο οποίος είχε αποκλείσει νωρίτερα την Α.Σ Πρόοδο με 3-2! Ο αγώνας αυτός ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού, μετά από πολύ ωραίο αγώνα, επικράτησε ο Μιχαηλίδης του Νάκου με 3-2. Στη συνέχεια ο Μοβσεσιάν Άρμεν έχασε από τον Σιαμίδη με 3-0. Ενώ επρόκειτο στη συνέχεια να γίνει ο αγώνας του Βρεττάκου με το Δικόπουλο , διαιτήτρια και επιδιαιτήτρια , βρήκαν ακατάλληλη τη ρακέτα του Δικόπουλου για να αγωνιστεί, και παρά τις πολλές λύσεις που προτάθηκαν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για να ξεπεραστεί το παραπάνω πρόβλημα, ο προπονητής της ομάδας Λούμπο Γκεοργίεφ, πήρε την απόφαση να αποσύρει την ομάδα του , και με τελικό σκορ 3-1 περάσαμε στον τελικό! Πάντως , αυτή η εξέλιξη, προφανώς επηρέασε αρνητικά τους παίκτες της Καλαμαριάς αφού είχαν πρόωρο αποκλεισμό σε ατομικό και διπλό από τη συνέχεια της διοργάνωσης!
Στον τελικό , βρήκαμε απέναντι το 1ο φαβορί , τον Α.Ο. Πεύκης και το τελικό σκορ ήταν 3-1 υπέρ της Πεύκης με μία εύκολη νίκη του Μιχαηλίδη επί του Ανδριόπουλου με 3-1 για την ομάδα μας!

Στη συνέχεια , στα ατομικά αθλήματα , ο Βρεττάκος Σταύρος έφτασε στην οκτάδα με νίκες επί του Αλεξανδρόπουλου Νίκου και του Σιαπκαρά Πέτρου, ενώ ο Μιχαηλίδης με νίκες επί των Ζουργό και Σγουρόπουλο Γιάννη , πήρε την 1η θέση στον όμιλο και στη συνέχεια στη φάση των 16 βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Γιάννη Παπαδάκη του Α.Ο Πεύκης όπου έχασε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 3-2 σετ!

Στο αγώνισμα του διπλού με διαδοχικές νίκες επί των Κώτση, Ζώνιου και των αδερφών Σγουρόπουλων , οι Μιχαηλίδης, Βρεττάκος έφτασαν στον ημιτελικό! Εκεί συνάντησαν τους Κωσταντινόπουλο και Παπαδάκη του Α.Ο Πεύκης, κέρδισαν το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια έχασαν με 3-1!

Η ιαχή ΑΑ-ΡΗΣ ακούστηκε δύο φορές στο ΣΕΦ, επισφραγίζοντας την ικανοποίηση παικτών, της προπονήτριάς μας Λάουρα Νικουλάε και των παραγόντων της ομάδας, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πορεία της ομάδας!

Έχοντας τελειώσει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας , πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων - παίδων , στο οποίο ελπίζουμε να συμμετέχει ελληνική αποστολή και αν είναι δυνατόν να υπάρχουν αθλητές μας στη αποστολή αυτή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου