Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Δίκαια Απόφαση.

Σε συνεδρίαση της, η Τ.Ε δικαίωσε την άποψη του συλλόγου μας ότι ο αθλητής μας, Μιχαηλίδης Ηλίας, εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε, στο ανοιχτό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Α.Σ Πέρα στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Οπότε έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πολύ δύσκολο Σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στην Αθηνά Μαγκουφάνα.

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Βουτσινά από το αγωνιστικό μας τμήμα προκειμένου να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Βετεράνων που διοργανώνει η ΠΟΦΕΠΑ , η ομάδα θα στηριχθεί στους Μιχαηλίδη Ηλία, Βρεττάκο Σταύρο, Τσεντεκίδη Άνθιμο και Μοβσεσιάν Άρμεν.
Ευχαριστούμε δημόσια τον Ηλία Βουτσινά για την ουσιαστική , πολύτιμη και με ιδιαίτερη θέρμη προσφορά του προς την ομάδα μας για 3 συνεχόμενα έτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 37 συνεχόμενα έτη η έδρα της ομάδας μας μεταφέρθηκε από τον Πλάτωνα, στον οποίο έγιναν "ιστορικές μάχες" ακόμα και της Α1 κατηγορίας , και "παρέλασαν" όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα ως παίκτες ή αντίπαλοι.

Το Σάββατο 12-11-11 στις 17:00 στον πολυχώρο Μάνος Λοΐζος, θα δοθεί ο παρθενικός επίσημος αγώνας στις νέες λειτουργικές μας εγκαταστάσεις.

* Εναρμόνιση με τα ισχύοντα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου η όποια αλλαγή ηλικιακής κατηγορίας ενός αθλητή συντελείται με την αλλαγή του ημερολογιακού έτους, αναμένεται από την ομοσπονδία. Αποτέλεσμα είναι στα Ανοιχτά Πρωταθλήματα που έχουν προκηρυχθεί (Τερζάκεια, Πάτρας) , που γίνονται πριν το 2012 , οι αθλητές που είναι τώρα στην 1η Γυμνασίου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παμπαιδικό ενώ οι αθλητές που τώρα είναι στην 1η Λυκείου , να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιδικό.
Το σωματείο μας επικροτεί κάθε αλλαγή, όταν από αυτή προκύπτουν επιπλέον αγώνες για τα παιδιά.

* Η προπονήτρια της ομάδας μας, Λάουρα Νικουλάε, αυτό το Σάββατο , θα κάνει τη δικιά της πρεμιέρα, στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών , φορώντας την εμφάνιση του Α.Σ Πέρα και έχοντας ως αντίπαλο την Αθηνά Μαγκουφάνας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ώρα 16:00 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου