Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Περίεργος.

Μιας και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α παρά το μόνο δεδομένο μέχρι στιγμής είναι η αναβολή του Τοπικού Κυπέλλου, Ομαδικού Εφήβων - Παίδων και των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, μου γεννήθηκε η απορία άραγε τι να γίνεται στις άλλες αθλητικές ομοσπονδίες αυτή την εποχή!! Και αφού δεν τρέχουμε σε αγώνες, είχα τον χρόνο να ρίξω μια πρόχειρη ματιά στα site των ομοσπονδιών , και να τι διαπίστωσα!!!

i) Τα πρωταθλήματα σε μπάσκετ , πόλο , τένις , ποδηλασία και ιστιοπλοΐα γίνονται κανονικά!

ii) Για άρση βαρών , πάλη , ταε κβο ντο , τζούντο , κανοε καγιάκ , κωπηλασία και Σέγας , δεν υπήρχε αναφορά σε αναβολή οποιουδήποτε πρωταθλήματος, ενώ για το Σέγας αναμένεται και η εκταμίευση ποσού 464.750 € έναντι τακτικής επιχορήγησης του 2011.

iii) Στο χάντμπολ γίνεται η Α1 (όπου συμμετέχει και ο Γ.Ν.Ο Άρης Νικαίας) , Α2, Β Ανδρών , Α2 Γυναικών, τα ηλικιακά Α' φάσης , ενώ έχει αναβληθεί η Α1 Γυναικών και το κύπελλο Ελλάδος μέχρι τέλος Οκτωβρίου.
Στο site έγραφε ότι το τελικό ποσό της επιχορήγησης κάθε ομοσπονδίας για το 2011, θα γίνει γνωστό στις αρχές Νοεμβρίου.

v) Στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία , σε έκτακτη γενική Συνέλευση παρουσία του Γ.Γ.Α κ.Πάνου Μπισταξή , ο Γ.Γ.Α δεσμεύτηκε για άμεση καταβολή 300.000 € , για κάλυψη τρεχουσών αναγκών , προσεχώς ποσό 120.000 € για μισθοδοσία του μόνιμου προσωπικού , και δεσμεύτηκε ότι η εγκεκριμένη από την Γ.Γ.Α τακτική επιχορήγηση για το 2011, θα καλυφθεί στο ακέραιο, κάνοντας την εκτίμηση ότι η καταβολή των τελευταίων δόσεων θα γίνει το αργότερο μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.
Στη συνέχεια εγκρίθηκε και ο προϋπολογισμός του 2012 !!!

Δε μπορεί, θα ξεκινήσουμε και εμείς.....
                                                                             Μιχαηλίδης Στέλιος.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου