Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Άγγιξαν τις εκατό συμμετοχές!

Την Κυριακή 29-5-11 ,από τις 18:00 - 21:00 , τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων Νίκαιας - Ρέντη.Με την αθρόα συμμετοχή τους που άγγιξε τα 100 παιδιά και με την συνοδεία των γονιών τους που ήταν πλέον των 150 ατόμων, κατέκλυσαν τις νέες μας εγκαταστάσεις. Σε 8 αγωνιστικά τραπέζια που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο, τα παιδιά έπαιξαν τουλάχιστον 2 αγώνες το καθένα και διασκέδασαν πολύ.
Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον ενοποιημένο δήμο Νίκαιας - Ρέντη και πραγματοποιήθηκε με την υλικοτεχνική υποδομή της ομάδας μας και πάνω απ'όλα με την διάθεση για προσφορά του έμψυχου δυναμικού μας στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία.
Γίναμε αποδέκτες συγχαρητηρίων από γονείς, παιδιά, τον αντιδήμαρχο κ.Σπύρο Νικολάκη, πρώην δημάρχους και τον δημοτικό αθλητικό οργανισμό του δήμου(του οποίου η συνεισφορά ήταν σημαντική) που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων όταν έγινε επίδειξη και αγώνας από τους αθλητές μας Βρεττάκο Σταύρο και Μιχαηλίδη Ηλία.
Πριν την απονομή διπλωμάτων συμμετοχής, προηγήθηκε κλήρωση από την οποία προέκυψαν 10 τυχερά παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μυστικά του πίνγκ πόνγκ κάνοντας προπονήσεις με την προπονήτριά μας Λάουρα Νικουλάε.
Επιπλέον κατόπιν κοινής απόφασης των παραγόντων του σωματίου, δωρίσαμε 2 τραπέζια Kettler και 10 παραβάν στο δήμο με σκοπό αυτός να τα διαθέσει σε δημοτικά σχολεία της περιοχής μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου