Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μέχρι την 8άδα Εφήβων ο αθλητής της ομάδας μας, Ηλίας Μιχαηλίδης!

Εχθές, Δευτέρα 18 Απριλίου, ολοκληρώθηκε το ατομικό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο παίχτης μας, Ηλίας Μιχαηλίδης, κατάφερε και έφτασε μέχρι και την 8άδα του αγωνίσματος, ενώ ο Βρεττάκος(ο οποίος ανήκει στην ομάδα μας αλλά είναι με υποσχετική στη Μακάμπη για την σεζόν 2010-2011, και επρόκειτο να επιστρέψει του χρόνου στον Άρη) ολοκλήρωσε την πολύ καλή πορεία του στα group, μένοντας δεύτερος.
Στον πρώτο αγώνα, ο Βρεττάκος, νίκησε τον Δικόπουλο 3-0, στη συνέχεια έχασε πολύ δύσκολα από τον Σταθουλόπουλο 3-2 (εδώ να σημειωθεί ότι ο Σταθουλόπουλος στάθηκε πολύ τυχερός , αφού στο "κόντρα" σετ έκανε 4 συνεχόμενα "σορι")  και στο τελευταίο κατά σειρά παιχνίδι του νίκησε τον Νικολακάκη 3-2.
Ο Μιχαηλίδης στο group συνάντησε αρχικά τον Σωτηρίου, τον οποίο και κέρδισε σχετικά εύκολα 3-0, μετά τον Ξανθόπουλο τον οποίο κέρδισε 3-1 και τέλος πέρασε στην 16άδα νικώντας τον Τζανετή 3-1. Εκεί, μετά από την κλήρωση, αντίπαλός του βγήκε ο Τσόπελας Ανδρέας. Μετά από έναν πολύ καλό αγώνα, νικητής αναδείχθηκε  ο Μιχαηλίδης με 3-1 σετ(13-15, 11-5, 12-10, 12-10). Στην 8άδα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα διότι αντίπαλος του Ηλία ήταν το δεύτερο φαβορί του αγωνίσματος, Κ.Κωνσταντινόπουλος. Ο Μιχαηλίδης, προσπαθώντας για το ο,τι καλύτερο, γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ(11-4,11-9,11-4). Ο Κ.Κωνσταντινόπουλος τελικά τερμάτισε δεύτερος, αφού έχασε στον τελικό από τον αδερφό του Γιώργο Κωνσταντινόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου